Genieten op het strand van Heemskerk?

Van de manege door de duinen naar het strand rijden is voor ons een vanzelfsprekende zaak en zegt veel over de ideale ligging van de manege. Het is iedere dag mogelijk om een strandrit te maken. Van 3-uursritten tot volledige dagtochten kunnen vastgelegd worden, hiervoor dient wel een afspraak gemaakt te worden. Er gaat altijd een begeleider mee met de strandritten. De ritten worden aangepast aan het niveau van de minst gevorderde ruiter.

In het zomerseizoen van april t/m september is het alleen mogelijk om een strandrit te maken in de avonduren, omdat het strand overdag voorbehouden is aan badgasten. Het is aan te raden om eerst een gewone duinrit te maken voordat je een strandrit boekt. Strandritten zijn alleen geschikt voor zeer ervaren ruiters.

MEER INFORMATIE OF BOEKEN

Wilt u meer informatie? Of wellicht wilt u gelijk een afspraak maken? Neem dan contact op met Manege Heemskerk, 0251-244914