Een heerlijke duinrit maken?

Ruiters die eens iets anders willen, kunnen samen met een gids een buitenrit maken in de prachtige omgeving. Een duinrit is bij Manege Heemskerk iedere dag mogelijk. De duinen zijn voor paard en ruiter een fijne uitdaging met veel rijplezier. In elk jaargetij kunt u een duinrit maken op een paard. De manege ligt aan de rand van het Noord-Hollands Duinreservaat met een ingang voor ruiters op enkele minuten stappen. Vanaf dan is het mogelijk schitterende tochten te rijden in dit uitgebreide duingebied. Er zijn speciale ruiterpaden en je kunt er heerlijk paardrijden.

Samen een duinrit rijden is een en al gezelligheid! Onderweg maar ook na afloop. Heerlijk even napraten met een koffie of ander drankje in de gezellige kantine.

Duinrit 2 uur incl. duinkaart en gids € 40,-
Elk extra uur kost € 15,-

Veiligheidscap is verplicht en wij adviseren een bodyprotector te dragen.

Meer informatie of boeken

Wilt u meer informatie? Of wellicht wilt u gelijk een afspraak maken? Neem dan contact op met Manege Heemskerk, 0251-244914